התחבר | הרשמה | שאלות נפוצות
Anonymous

שאלה בHTML

+ פרסם תגובה

3 הודעות עמוד 1 מתוך 1


שאלה בHTML

על ידי motiz » ה' פברואר 07, 2013 11:46 am

שלום.
אנסה לפרט ככל הניתן על מנת להסביר מה אני צריך:
המטרה הסופית שלי היא להגיע לדף שיוצגו בו תמונות וליד כל תמונה אפשרות דירוג לאותה תמונה של1-5.
אני עובד עם SurveyGizmo והם כמובן נותנים מענה לכל העניין של השבלונה והדירוג וכל זה, אין לי בעיה עם העיצוב של הדף,
הבעיה שלי היא שאני צריך להגיע למצב שהתמונות במגיעות לדף הזה ישתנו אוטומטית כאשר אני אשנה אותם בתקיית המקור בFTP שלי, כלומר שאני לא אצטרך לשנות את הקוד במידה ואני מחליף את התמונה בתמונה עם שם אחר.
זה הקוד שאני משתמש בו כרגע:
<"img src="http://folder/folder/folder/image.jpg>
אני צריך שברגע שאמחק את הקובץ image.jpg ואשים תמונה אחרת במקום (בשם אחר) הקוד עדיין יעלה את התמונה.
האם יש סינטקסט שמאפשר את זה? האם יש בכלל אפשרות לעשות את זה בHTML?

אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב.
אשמח לתגובות.
תודה רבה!!!
סמל אישי של המשתמש

motiz

  • הודעות: 2
  • הצטרף: ה' פברואר 07, 2013 11:44 am

Re: שאלה בHTML

על ידי XainPro » ו' פברואר 08, 2013 11:57 am

כן זה אפשרי בעזרת קוד HTML.
תנסה את הקוד הזה שלי

קוד: בחר הכל
<?php
//path to your images dir
$dir    = __DIR__;
$files = scandir($dir);

?>
<html>
<body>

<?php
foreach($files as $file) {
$extention = pathinfo($file,PATHINFO_EXTENSION);
if($extention == 'jpg' || $extention == 'gif' || $extention == 'jpeg') {
//in src add reletive path as well
echo "<img src='$file' />";
}
}
?>
</a>
</body>
</html>
סמל אישי של המשתמש

XainPro

  • הודעות: 3933
  • הצטרף: ו' פברואר 17, 2012 8:10 pm

Re: שאלה בHTML

על ידי motiz » ג' פברואר 12, 2013 12:29 pm

תודה רבה!!
אם תוכל רק להסביר לי אילו הצבות אני צריך להשים בקוד הזה? ניסתי כמה דברים שנראים לי הגיוניים (לא התעסקתי עם קודים כלל עד לאחרונה :) אבל ללא הצלחה.
סמל אישי של המשתמש

motiz

  • הודעות: 2
  • הצטרף: ה' פברואר 07, 2013 11:44 am


+ פרסם תגובה

עמוד 1 מתוך 1