התחבר | הרשמה | שאלות נפוצות
Anonymous

borde formulario

+ פרסם תגובה

2 הודעות עמוד 1 מתוך 1


borde formulario

על ידי binario2k » ו' דצמבר 28, 2012 3:34 pm

saludos, estoy desarrollando una pagina de contacto, al crear el formulario, siempre queda un borde en todo el rededor de este. como puedo quitar dicho borde?
סמל אישי של המשתמש

binario2k

  • הודעות: 2
  • הצטרף: ו' דצמבר 28, 2012 3:26 pm

Re: borde formulario

על ידי XainPro » ב' דצמבר 31, 2012 6:03 am

utilizar css
dar a su forma un id_name
y hacer esto
# id_name
{
border: none;
}
סמל אישי של המשתמש

XainPro

  • הודעות: 3933
  • הצטרף: ו' פברואר 17, 2012 8:10 pm


+ פרסם תגובה

עמוד 1 מתוך 1